INNOVACIÓ

imaginBoard, el nou servei per enviar diners des de WhatsApp

Temps de Lectura: 5 minutos

imaginBoard, el nou servei per enviar diners des de WhatsApp
Avatar

CaixaBank

27 Febrer, 2017


Ara, a més d’enviar emoticones, àudios, fotografies, vídeos… també es podran enviar diners des de WhatsApp! Es tracta d’un nou servei per als clients d’imaginBank que consta d’un teclat virtual mòbil per fer transferències des d’aplicacions de missatgeria. Rep el nom d’“imaginBoard”, i és un sistema compatible amb apps com WhatsApp, Facebook Messenger, Hangouts o Telegram.

L’únic requisit per poder utilitzar aquest servei és que tant l’emissor com el receptor estiguin registrats a Bizum, el sistema de pagament integrat en les apps de les entitats financeres a Espanya.

L’operació és molt senzilla i no cal ni sortir del xat de la conversa. El client particular ha de situar-se a l’espai on s’escriuen els missatges de text perquè aparegui el teclat del mòbil. Aquí veurà la possibilitat de canviar al teclat imaginBoard (per a qui no tingui l’última actualització de l’aplicació imaginBank instal·lada, el teclat imaginBoard està disponible a la icona de globus terraqüi situada habitualment al costat de les emoticones).

Ja en el teclat, apareixeran els contactes de l’aplicació de missatgeria per seleccionar el destinatari. Un cop escollit, només faltarà indicar la quantitat de la transferència i… a punt per enviar!

Segur i sense comissions

imaginBoard és un servei sense comissions, igual que tota la resta de serveis d’imaginBank. A més, gaudeix de totes les garanties de seguretat per evitar qualsevol acte fraudulent. Per començar, no cal compartir, en cap moment del procés, números de compte, ni de l’emissor ni del receptor, però és que a més hi ha un procés de validació abans de finalitzar qualsevol tipus de transferència.

Aquest procés s’inicia una vegada s’hagin indicat els diners que es volen enviar. En aquest punt, apareix un missatge que sol·licita la identificació com a client d’imaginBank, ja sigui alfanumèrica o biomètrica. Tot seguit es rep un SMS amb un codi numèric per validar l’operació que, un cop introduït, inicia immediatament la transferència. En aquell mateix moment el receptor disposa dels diners.

Amb aquest nou servei, imaginBank reforça la seva aposta per la innovació per continuar oferint noves solucions i eines als seus clients. Un exemple d’aquesta aposta és el recent llançament del primer xatbot del sector financer a Espanya, mitjançant el qual els clients poden dialogar amb el bot per conèixer les ofertes

Accepto les condicions d'ús.