SOSTENIBILITAT

La banca responsable té premi

Temps de Lectura: 5 minutos

La banca responsable té premi
Avatar

CaixaBank

07 Juliol, 2016


Les entitats que destaquen en accions de banca responsable no passen desapercebudes. És el cas de CaixaBank i del reconeixement internacional que acaba de rebre com a millor banca responsable d’Europa el 2016 (best bank for CSR in western Europe) per la publicació britànica Euromoney.

El jurat que constitueix els Euromoney Awards for Excellence en la categoria de Responsabilitat Social Corporativa valora, entre altres coses, la vocació social de les entitats financeres, així com el grau de responsabilitat que tenen en el territori on duen a terme la seva activitat.

Per aquest motiu, aquest any Euromoney ha reconegut CaixaBank pel seu compromís amb el desenvolupament socioeconòmic de les persones i del territori. Un reconeixement que reafirma la política activa de l’RSC de l’entitat, centrada a implementar programes d’inclusió financera, de foment de l’estalvi i de la previsió, així com polítiques actives per ajudar a resoldre problemes socials, com la falta de crèdit i l’accés a l’habitatge.

CaixaBank ha concedit, a través de MicroBank, 121.000 microcrèdits el 2015 per valor de 588 milions d’euros i, amb el suport de l’Obra Social ”la Caixa”, ofereix més de 33.000 habitatges amb un lloguer social.

Més informació a la nota de premsa de CaixaBank

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari