INNOVACIÓ

Línia Oberta, el servei de banca online de ”la Caixa”, ara també a Facebook

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

05 Maig, 2014


Si ets usuari de Facebook ja pots consultar el saldo des de la teva xarxa social preferida gràcies a aquest nou servei de ”la Caixa”.

Descobreix Línia Oberta de ”la Caixa” a Facebook

”la Caixa”acaba de posar en marxa una versió del servei Línia Oberta, exclusiva per a Facebook, que facilita operatives com la consulta de saldo i moviments amb gràfics interactius, la realització de microdonatius o la contractació de targetes personalitzades.

Per poder accedir al servei, primer cal activar-lo des del web de Línia Oberta, de forma immediata i totalment gratuïta.

Un cop activat el servei Línia Oberta a Facebook, podràs accedir a l’aplicació a través de la pàgina a Facebook de ”la Caixa”. Sempre hauràs d’introduir les teves claus personals de Línia Oberta, ja que el servei s’ubica en un espai totalment segur i privat, en el qual ningú excepte el client pot entrar. En cap cas Facebook o tercers tenen accés a les teves dades.

L’aplicació per a Facebook et permet consultar de forma ràpida i senzilla l’estat de les teves finances personals, amb representacions gràfiques de les dades de comptes, rebuts i targetes perquè tinguis tota la informació d’una ullada.

La nova aplicació també permet realitzar microdonatius de fins a 15 euros a projectes solidaris gestionats per l’Obra Social ”la Caixa”. També és possible contractar targetes personalitzades amb fotografies dels àlbums de l’usuari, i fins i tot deixar que la pròpia aplicació suggereixi dissenys segons els gustos i preferències de l’usuari a Facebook.

Properament, s’anirà ampliant l’oferta amb altres operatives, com els pagaments entre particulars.

D’aquesta manera, ”la Caixa”es converteix en la primera entitat financera europea a llançar serveis bancaris a Facebook.

Més informació de Línia Oberta a Facebook.

Accepto les condicions d'ús.