ECONOMIA

Línia Oberta redissenya la seva operativa per facilitar les gestions de la Renda 2014

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

09 Abril, 2015


Ja és aquí la campanya de Renda 2014 i, com en els anys anteriors, els usuaris de Línia Oberta poden fer on-line totes les gestions necessàries per presentar la seva declaració de l’IRPF.

Renda 2014 amb Línia ObertaAquest any, però, hem redissenyat l’operativa de presentació i pagament dels impostos de renda (esborrany i PARE) i patrimoni, fent-la més senzilla i intuïtiva. La voluntat és guiar el client en tot el procés de confirmació de l’esborrany o presentació de la declaració de renda o patrimoni amb preguntes senzilles i entenedores. Tota la informació està disponible a l’apartat “Especial renda 2014”.

Una de les novetats principals aplicades per l’Agència Tributària és que, a diferència d’anys anteriors, no hi haurà dos períodes i des del primer moment es podrà presentar la declaració. És a dir, tant els esborranys com les declaracions realitzades amb el programa PARE o altres programes d’ajuda es poden presentar des del primer dia de la campanya.

Això suposarà per a molts contribuents la possibilitat de presentar la seva declaració 15 dies abans que anys anteriors i, per tant, la possibilitat d’avançar també les seves devolucions. Sobre el termini per presentar la documentació, aquest any la campanya de la renda 2014 es desenvolupa fins dimarts 30 de juny.

La declaració de la renda d’aquest any és l’última corresponent a la normativa anterior. En el proper exercici s’aplicaran les noves condicions aprovades pel Govern en la reforma fiscal recent. En aquest post t’expliquem com t’afectaran aquests canvis en la teva declaració de la renda de l’any 2015.

Accepto les condicions d'ús.