ECONOMIA

No t’has preguntat com compren els joves d’avui dia?

Temps de Lectura: 5 minutos

No t’has preguntat com compren els joves d’avui dia?
Avatar

CaixaBank

06 Setembre, 2019


Tornem de les vacances amb el vuitè capítol d’Economía Cotidiana i, en aquesta ocasió, us apropem a les conductes de compra d’una gran part de la població: els millennials.

Des de l’arribada d’internet, les regles de joc han canviat i les noves generacions que han nascut connectades a la xarxa han marcat noves maneres de fer les coses. Per això, en aquest nou podcast de CaixaBank, ens centrarem en els millennials, aquesta porció de la població que ha adoptat noves conductes que han canviat les tradicionals, entre d’altres, les compres.

Potser, molts dels nostres oients encara no saben què és un millennial o quines coses aporten a la nostra societat. No patiu, en aquest nou capítol d’Economía Cotidiana respondrem tots els dubtes que pugueu tenir, com, per exemple, què compren aquests millennials que els fan tan especials?, o és segur comprar amb targeta de crèdit a internet?

Aquestes i moltes més qüestions d’actualitat fervent, les respondrà i aclarirà el nostre estimat col·laborador Raúl Jaime Mestre, professor de l’Escola de Negocis i professional del sector de les finances, que ens donarà una visió més nítida d’aquesta nova realitat.

Esperem que, juntament amb el nostre locutor Iván Patxi, en gaudiu i us serveixi per aclarir alguns dels vostres dubtes.

Accepto les condicions d'ús.