ECONOMIA

Nou catàleg de regals Punts Estrella 2014

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

15 Maig, 2014


Ja l’esperaves?, doncs ja tens disponible el nou catàleg de regals Punts Estrella de ”la Caixa” 2014, amb un munt de nous articles que fan més fàcil el dia a dia de tota la família.

Pel fet de pertànyer al Programa multiEstrella i gràcies a les compres fetes amb les targetes de ”la Caixa”, acumularàs Punts Estrella que tindràs la possibilitat de bescanviar per una àmplia varietat d’articles per a la casa o la família, de caràcter tecnològic, relacionats amb les teves aficions, etc.

Ja disponible el nou catàleg de Punts Estrella 2014

Consulta ara el web del nou catàleg de regals Punts Estrella 2014 i fes la selecció a través d’internet.

Aquest nou catàleg destaca per la diversitat de l’oferta, una nova selecció de targetes en botiga: Fnac, Rituals, Muji, Casa Viva, Perfumería Júlia, Rabat, etc., o nous vals per bescanviar per internet a través de codis promocionals com Let’s Bonus.

Ja disponible el nou catàleg de Punts Estrella 2014

Pots baixar-te l’aplicació gratuïta per a mòbils o tauletes tàctils, amb la qual podràs fer la consulta o la comanda del regal des d’on vulguis. A més, s’ha renovat el disseny i la navegació del catàleg de punts a l’app exclusiva per a iPad.

I recorda que també pots destinar els punts a projectes solidaris d’una selecció d’ONG i que si fas les compres en els establiments col·laboradors del programa, podràs multiplicar x2, x3 o x5 els Punts Estrella.

Altres avantatges amb el Programa multiEstrella:

• Aconseguiràs més Punts Estrella, amb els quals obtindràs més ràpidament el teu article.
• Obtindràs descomptes exclusius en una selecció d’articles si fas la sol·licitud a través de www.lacaixa.es/puntosestrella

Recorda que els Punts Estrella tenen data de caducitat.

I ara, quin regal vols demanar?

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari