INNOVACIÓ

Nova aplicació mòbil per a pagaments entre particulars amb codis QR

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

04 Gener, 2013


La nova aplicació Transfi s’ha dissenyat per facilitar els pagaments entre persones (P2P), una operació molt habitual en una àmplia varietat de situacions: sopars en grup, regals, factures domèstiques, etc.

L’usuari de Transfi només ha d’introduir l’import total del compte i el nombre de persones amb les qualsevol compartir la despesa. Quan s’hagi calculat la quantitat que ha d’aportar cada una d’aquestes persones, l’aplicació genera un codi QR que se’ls pot enviar; quan el rebin, han d’obrir l’aplicació Transfi per descarregar el codi correctament i fer el pagament a l’instant. No cal que introdueixin cap número de compten i clau d’autorització: l’únic requisit és que tant la persona que genera el codi com les que aporten els fons, siguin clients de ”la Caixa” i tinguin instal·lada l’aplicació Transfi al mòbil.

L’app també té eines alternatives als codis QR per facilitar els traspassos de fons. De fet, l’usuari pot enviar un correu electrònic o un SMS a diverses persones amb la quantitat que han d’aportar i el número de compte en el qual han de fer la transferència.

La nova aplicació és gratuïta i ja està disponible a CaixaMòbil Store per als iPhone. En breu estarà disponible per dispositius Android.

Transfi

Accepto les condicions d'ús.