ECONOMIA

Teniu una assignatura pendent, la jubilació

Temps de Lectura: 5 minutos

Teniu una assignatura pendent, la jubilació
Avatar

CaixaBank

08 Agost, 2019


El cinquè capítol d’Economia Quotidiana ens acosta les claus més importants a seguir per a quan deixis de treballar i t’hagis de jubilar.

La vida laboral s’acaba i, com a fruit de tota la feina feta, voldrem tenir la nostra pròpia jubilació amb una paga mensual. No podem descuidar el nostre futur i molt menys deixar-lo a les mans canviants de la gestió pública, però les dades ho demostren: la gran majoria de la població no fa plans a llarg termini quan es tracta d’estalviar. Tampoc no volem renyar ningú, però començar a estalviar en el moment adequat ens pot ajudar molt quan arribi el moment de deixar de treballar.

En aquest nou podcast, respondrem a preguntes que qualsevol treballador s’ha fet alguna vegada, com «quines opcions complementàries tinc per a la meva jubilació?», «a quina edat recomanes començar a estalviar?», o «quin seria el millor consell a l’hora de triar el pla d’estalvi que millor s’adapti a mi?».

De la mà de Jordi Martínez, respondrem a totes aquestes preguntes i afegirem molts consells útils perquè no et perdis en la teva aventura d’estalviar per a la teva jubilació.

No pots esperar més?

Doncs a continuació et donem totes les respostes.

Accepto les condicions d'ús.