ECONOMIA

Tot el que has de saber per anul·lar una targeta extraviada

Temps de Lectura: 5 minutos

Tot el que has de saber per anul·lar una targeta extraviada
Avatar

CaixaBank

13 Juliol, 2018


Ha arribat l’estiu i milers de persones comencen les seves vacances per relaxar-se i desconnectar de la feina. El desig de gaudir d’algunes activitats que no podem dur a terme durant tot l’any provoca que molta gent abaixi la guàrdia i no pari prou atenció als seus objectes personals. Un informe de la companyia d’assegurances de protecció de targetes CCP certifica que el 2015 un 32% de robatoris de targetes bancàries es va produir a l’estiu, l’època en què més furts i pèrdues es denuncien. Com hem d’actuar quan desapareix la nostra targeta de crèdit o dèbit?

Si la teva targeta s’ha extraviat o ha estat robada, és molt important que la bloquegis al més aviat possible. És necessari actuar com més aviat millor per evitar l’ús de la targeta per part de terceres persones. A CaixaBank t’oferim alternatives per bloquejar les targetes:

  • Pots utilitzar la banca digital, CaixaBankNow o CaixaBank Pay. Per sol·licitar-ne el bloqueig, has d’accedir a la tarjeta desitjada i accedir a l’opció de “Bloqueig de tarjeta”.
  • Si no pots accedir a CaixaBankNow, pots contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon gratuït en el 900 444 333 des de territori nacional o el 0034 935 829 808 si et trobes a l’estranger.

Però per no arribar a aquesta situació, des de CaixaBank et proposem alguns consells per evitar aquests casos i viatjar amb les teves targetes de crèdit sense preocupacions. Abans de res, sigues caut. No t’oblidis dels teus objectes de valor i no deixis de vigilar-los. En segon lloc, quan marquis el PIN de la teva targeta de crèdit, assegura’t que altres persones no puguin veure’l. També has de tenir en compte que és millor memoritzar el número PIN de les teves targetes i no portar-lo mai apuntat en un paper. Et recomanem que no utilitzis números fàcilment deduïbles que es puguin arribar a atribuir a dades de la teva persona. Finalment, es recomana no deixar a la vista els objectes personals en llocs com la platja o la piscina.

No oblidis que si durant les teves vacances et sorgeix algun tipus de dubte pots resoldre’l trucant a algun dels nostres telèfons d’assistència. Si estàs passant les vacances a Espanya, pots trucar al 902 200 202. Si, en canvi, el teu destí és un lloc fora del territori nacional, marca el número següent: +34 93 495 39 99. Estem disponibles les 24 hores del dia per resoldre tots els dubtes que puguin anar sorgint i perquè no hagis de preocupar-te durant els teus dies de descans. Esperem que passis unes bones vacances segures!

Com anul·lar una targeta de crèdit o dèbit extraviada o robada
Accepto les condicions d'ús.