ECONOMIA

Tot el que necessites saber de les targetes de crèdit (o dèbit)

Temps de Lectura: 5 minutos

Tot el que necessites saber de les targetes de crèdit (o dèbit)
Avatar

CaixaBank

26 Juny, 2019


En el tercer episodi d’Economia Quotidiana abordem una de les eines financeres més utilitzades del món i, tanmateix, també una de les que generen més dubtes

Les targetes de crèdit o dèbit porten amb nosaltres un bon grapat de dècades, fins al punt que, en alguns països, s’han convertit en la forma de pagament principal. A Espanya, ja suposen pràcticament la meitat dels pagaments que es fan en comerços i són la forma favorita de pagar quan es tracta de grans quantitats de diners. Tanmateix, les targetes de crèdit segueixen generant dubtes als usuaris, que de vegades no tenen clars els costos que comporten o les possibilitats que els ofereixen, més enllà del pagament instantani en un comerç o a través d’internet.

Precisament per resoldre aquests dubtes, en el tercer episodi d’Economia Quotidiana parlem amb Jordi Martínez, director d’educació financera de l’Institut d’Estudis Financers. Quines són les principals targetes bancàries que existeixen? Quines diferències hi ha entre les de dèbit i crèdit? Quins avantatges té cada tipus? Descobreix les respostes a Economia Quotidiana.

Pots escoltar aquest Podcast també a Spotify y Apple Podcasts

Accepto les condicions d'ús.