ECONOMIA

Tot el que necessites saber per parlar de diners amb els teus fills.

Temps de Lectura: 5 minutos

Tot el que necessites saber per parlar de diners amb els teus fills.
Avatar

CaixaBank

12 Juliol, 2019


Amb el quart capítol d’«Economia Quotidiana» afrontem un tema que a primera vista sembla fàcil, però a l’hora de la pràctica pot portar més d’un maldecap: fills i diners.

Els nostres fills són per naturalesa éssers curiosos, els quals pensen que els diners són objectes màgics que surten d’un caixer o neixen als arbres. Sempre és bonica la innocència, però és a les nostres mans introduir-los de mica en mica al món de la gestió econòmica. No hem de fugir de les preguntes incòmodes que ens faran i, encara que costi molta feina fer-los entendre, cal anar ensenyant-los dia a dia perquè el nostre exemple es converteixi en la seva millor lliçó.

És lògic que en educar els fills et sorgeixin preguntes com «I a quina edat hauríem de començar a parlar-los del valor de les coses?», «Com els ensenyem a estalviar?», «Han de fer servir diners els nens?». O una qüestió de la qual es parlarà molt a les xarxes socials: «Els donem paga o no, als nostres fills?».

María Pilar Amela, fundadora del portal Ahorradoras.com i mare, ens respondrà a aquestes i altres curioses preguntes, de manera que ens sigui més fàcil parlar de diners amb els fills.

Si sents curiositat, a continuació, totes les respostes.

Accepto les condicions d'ús.