INNOVACIÓ

Vols visitar el bizbarcelona? T’hi convidem

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

27 Maig, 2013


bizbarcelona - Invitació

Durant els dies 5 i 6 de juny se celebrarà a Barcelona el saló bizbarcelona, un esdeveniment de referència per als emprenedors i les pimes que comptarà amb un ampli programa de conferències i activitats, i del qual ”la Caixa” és un dels promotors principals.

Durant aquests dos dies es duran a terme diverses activitats relacionades amb el món de l’emprenedoria i els negocis emergents, es podrà aconseguir assessorament expert i hi haurà activitats de networking i cooperació. A més, l’oferta de serveis de finançament també serà un dels pilars del bizbarcelona.

Et convidem a assistir-hi gratuïtament*, només cal que facis el següent:

  • Entrar a la pàgina web de bizbarcelona per acreditar-te.
  • Introduir el codi JNL3SGCX en el pas 2 del procés de registre.

Quan hagis acabat rebràs la invitació, que hauràs de presentar al saló.

* invitacions limitades a les 500 primeres peticions.

D’altra banda, durant el bizbarcelona es lliurarà el Premi EmprenedorXXI de Catalunya.

Els Premis EmprenedorXXI són una iniciativa impulsada per ”la Caixa”, en col·laboració amb el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, a través de l’Empresa Nacional d’Innovació (ENISA), des de l’any 2007 i que, a Catalunya, compta amb la col·laboració de Barcelona Activa. Forma part de les iniciatives que l’entitat financera duu a terme per donar suport a les empreses innovadores amb un potencial de creixement elevat, i que canalitza, sobretot, a través de Caixa Capital Risc, la seva gestora de capital risc.

Accepto les condicions d'ús.