INNOVACIÓ

TPV Mòbil, un nou sistema per cobrar amb targeta des d’un “smartphone”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

28 Agost, 2013


CaixaBank i Comercia Global Payments acaben de llançar TPV Mòbil (sistema M-POS, Mobile Point Of Sale), una solució per a autònoms que permet transformar l’smartphone en un TPV utilitzant una aplicació mòbil i un lector de targetes petit i lleuger.

Es tracta d’una innovació que permet realitzar cobraments amb un smartphone, fet que facilita el pagament electrònic a petits negocis com ara treballadors autònoms que habitualment realitzen serveis en el domicili dels seus clients, serveis de reparacions, negocis de venda a domicili, taxis, fires d’artesania, etc.

Com funciona?

Cal disposar de l’aplicació instal·lada al mòbil (disponible de moment amb Android i aviat amb iOS d’Apple) i un petit lector de targetes bluetooth.

  1. En el moment de fer un cobrament, només cal introduir l’import que es vol cobrar a l’smartphone.
  2. El client ha d’introduir la seva targeta al lector bluetooth i teclejar el PIN o firmar l’operació.
  3. Després, cal triar com enviar la confirmació de la compra al client, per correu electrònic o SMS.

TPV Mòbil

A més, l’aplicació del TPV Mòbil  permet als comerços disposar al mòbil de totes les referències del seu catàleg comercial; per tant, el nou TPV Mòbil transforma el terminal mòbil en la “caixa registradora” d’un comerç.

Aquesta aplicació de TPV Mòbil és la primera que es llança a Espanya que ha estat íntegrament creada per una entitat financera i ja està disponible per al sistema operatiu Android. Pròximament, també estarà disponible per a smartphones amb el sistema operatiu iOS.

Els professionals i autònoms ja poden utilitzar el servei, inicialment, a més de 200 sucursals de CaixaBank a Barcelona o directament des del web de Comercia Global Payment.

Més informació a la nota de premsa de CaixaBank.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari